Skocz do zawartości

Forst - Zasieki

maras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam będę w okolicy i z chęcią bym pochodził z wykrywką wiem o fabryce ... ale może ktoś obeznany z terenem zdradzi coś więcej i czy warto ( uważam że zawsze warto ) i czy koniecznie po fabryce :)
jak coś przyjmę info na maila :)
za pozytywne rozpatrzenie prośby z góry dziękuje ...
  • 3 weeks later...
Napisano
Cześć.
Kręciłem się trochę po Zasiekach i co ci powiem teren dość mocno spenetrowany , teren dawnej fabryki odwiedziłem może dwa razy i na pusto wróciłem z niego. jak dla mnie najlepszym miejscem są lasy otaczające Zasieki ,fabrykę tyle że trzeba się zdrowo nadeptać żeby coś trafić.
No i władze leśne zaczęły poszukiwaczy przeganiać i ja im się w cale nie dziwię bo nie wszyscy kopacze dołek po sobie zakopią czy śmietnik co go rozryli w ten sposób tylko palą miejscówki gdzie można było by się pokręcić.
Napisano
Ja korzystałem z tej mapy jest dość dobra może tobie też się przyda
http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam, podepnę się troszkę pod temat. Kolego co kopiesz na Forscie i masz w zwyczaju jeść cukiereczki RAKI i serek Camembert z bananem KU@#$% jak kopiesz to pozostaw po sobie porządek te kratery co po sobie zostawiłeś świadczą tylko o twoim poziomie mam nadzieję że straż cię dupnie i dostaniesz WYSOKĄ nagrodę za swoje zdolności.
  • 4 weeks later...
Napisano
jagnah - kolego nie wiem do kogo to pisałeś?.do mnie czy do założyciela postu , jeżeli chodzi o mnie to skąd możesz wiedzieć ile razy byłem w okolicach Forstu i jakie miejsca odwiedzałem? Co do Straży Leśnej miałem przyjemność rozmawiać z nimi i jakoś twoje morzenie się nie spełniły.
Z resztą to forum nie jest miejscem do przekomarzania się
a pisząc takiego posta pokazujesz że twój poziom inteligencji nie jest zbyt wysoki .
Napisano
Pisał to do jakiegoś bezmyślnego poszukiwacza, który kopie w tych rejonach i je Raczki z serkiem camembert i bananem. Po prostu taka odezwa, że jak to przeczyta to się na drugi raz zastanowi.
Napisano
Kolego NUB CYT. a pisząc takiego posta pokazujesz że twój poziom inteligencji nie jest zbyt wysoki ." Raczej pokazałeś Ty go bo z tego co pamiętam czytania z zrozumieniem uczymy się już od przedszkola..!! Jak napisał kolega Tuszek, bezmyślny hmmm posunął bym się dalej, może jak by saperka po łbie dostał to by się OPAMIĘTAŁ i syf po sobie zakopywał.
Napisano
jagnah - Kolego" można zinterpretować jako odezwę do np. mie lub kogoś innego,więc nie dziw się że po przeczytaniu twojego postu poszła taka riposta.
Napisano
no i niesamowicie porozrzucane puszki po piwie nawet pozakopywane...jak dorwę to przetrącę saperką...co niektórzy to śmieciarze no i dołki niepozakopywane jak bym był leśnikiem to tez by mnie krew zalała ...wracając do meritum tak teren złażony na fabrykę nie wchodzę...penetruję okolice miasta za kolorkami choć myślałem by ją odwiedzić...efekty marne ale nie tracę nadziei bo teren bardzo ciekawy....
Napisano
Teren jest systematycznie robiony od kilku lat ale tyle co tam łażę to takiego syfu nie widziałem ja rozumiem zdarza się dołek po sobie nie zakopać dziura na szpadel OK ale dziura 2x3 i głęboka na 1m to jest lekkie przegięcie. Szczerze miał bym to gdzieś ale co jakiś czas jestem na Forscie i nie chce przez takiego barana mieć kłopoty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie