Witam, dzisiaj natknalem sie na znalezisko w mojej piwnicy, mianowicie stary zegarek firmy 'Roamer'. Chcialbym sie dowiedziec o nim czegos wiecej. Przeszukiwanie internetu, roznych aukcji, nie zdalo sie na nic - zatem licze na pomoc uzytkownikow tego forum.
Zalaczam 3 zdjecia. Przod: Napisy: Logo firmy 'Roamer', oraz 'Non Magnetic'. Tyl: Gold Filled, Warranted 10 years, Swiss Made, 6009898. Mechanizm: 15 Jewels, Swiss Made, F S A R.
Nic wiecej nie jestem w stanie o nim powiedziec. Zdaje sobie sprawe, ze moje zapytanie, moze byc odrobine naiwne, jednakze bardzo mnie intryguje, moje male odkrycie. :) Prosze o wyrozumialosc.
Pytanie
jajakietan
Witam,
dzisiaj natknalem sie na znalezisko w mojej piwnicy, mianowicie stary zegarek firmy 'Roamer'. Chcialbym sie dowiedziec o nim czegos wiecej. Przeszukiwanie internetu, roznych aukcji, nie zdalo sie na nic - zatem licze na pomoc uzytkownikow tego forum.
Zalaczam 3 zdjecia.
Przod: Napisy: Logo firmy 'Roamer', oraz 'Non Magnetic'.
Tyl: Gold Filled, Warranted 10 years, Swiss Made, 6009898.
Mechanizm: 15 Jewels, Swiss Made, F S A R.
Nic wiecej nie jestem w stanie o nim powiedziec. Zdaje sobie sprawe, ze moje zapytanie, moze byc odrobine naiwne, jednakze bardzo mnie intryguje, moje male odkrycie. :) Prosze o wyrozumialosc.
Pozdrawiam Serdecznie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.