gniewko_kg Napisano 27 Marzec 2012 Autor Napisano 27 Marzec 2012 Witam kiedyś wykopałem oto pistolecik ,jednostrzałowy,myślałem że to damski,ale sam już nie wiem.Z góry dziękuje.
Hebda Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=flobert&ws=photo&id_forum=all&forum=on
gniewko_kg Napisano 27 Marzec 2012 Autor Napisano 27 Marzec 2012 Ma długość 12 cm,kto używał takich maleństw???
gniewko_kg Napisano 27 Marzec 2012 Autor Napisano 27 Marzec 2012 Oto fotka przed czyszczeniem,kto takich używał???
torba5 Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 według mnie jak najbardziej damski,bardzo często dla bezpieczeństwa noszony w mufce
mietek Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 Rownie dobrze mozna by nosic straszaka.Dla bezpieczenstwa to byly pistolety/rewolvery kieszonkowe.Tutaj to salonowiec, do strzelania rozrywkowego, moc na poziomie wiatrowki, material miotajacy to sama splonka (kapiszon), bez prochu. Brak ryglowania (jest tylko blaszka na srubce i sprezyna kurka). Nie jest to bron do samoobrony.
Pytanie
gniewko_kg
Witam kiedyś wykopałem oto pistolecik ,jednostrzałowy,myślałem że to damski,ale sam już nie wiem.Z góry dziękuje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.