CzarnyPoznań Napisano 25 Marzec 2012 Autor Napisano 25 Marzec 2012 Ostatnio byłem na poniemieckim lotnisku i wyszły mi takie części.Tylko nie mam pojęcia od czego one mogą być są wykonane z jakiegoś kolorowego metalu na pewno nie żelazo.
CzarnyPoznań Napisano 25 Marzec 2012 Autor Napisano 25 Marzec 2012 Niebieska ziemia przy tych częściach od czego ona jest?
peter.p69 Napisano 25 Marzec 2012 Napisano 25 Marzec 2012 niebieska ziemia jak to nazywasz to skorodowane aluminium dur aluminium ...
CzarnyPoznań Napisano 25 Marzec 2012 Autor Napisano 25 Marzec 2012 Maxim 026 a to aluminium to po prostu tak się rozłożyło w ziemi z biegiem czasu czy pod wpływem temperatury mogło się stopić? I pytanie czy to to mógł być jakiś element samolotu?
patton12 Napisano 25 Marzec 2012 Napisano 25 Marzec 2012 Oczywiście, że to może być element samolotu. Ja szukając szczątków znajduje je w różnym stopniu rozkładu począwszy od totalnego rozkładu(ja na tym twoim zdjęciu), a skończywszy na elementach, które zachowały około 90% farby.
Pytanie
CzarnyPoznań
Ostatnio byłem na poniemieckim lotnisku i wyszły mi takie części.Tylko nie mam pojęcia od czego one mogą być są wykonane z jakiegoś kolorowego metalu na pewno nie żelazo.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.