xen Napisano 23 Marzec 2012 Autor Share Napisano 23 Marzec 2012 Witam.Jako, że za tydzień będę szczęśliwym posiadaczem pierwszego w moim życiu wykrywacza chciałbym was, drodzy koledzy prosić o rady, sugestie dotyczące bezpiecznego poszukiwania. Rozmawiałem już z Wykopem, radził mi ale chce poznać też wasze zdanie na temat Bezpiecznych Poszukiwań". Co robić, by jak najdłużej żyć w tym pięknym świecie, jak zachowywać się w momencie znalezienia URWI-ŁAPKI".Chodzi mi tutaj głównie o to, jak nie zrobić sobie krzywdy niewybuszkiem, jak go rozróżnić, i jak bezpiecznie obejść.Proszę o wyrozumiałość oraz o konkretne, sprawdzone metody/porady.Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 23 Marzec 2012 Share Napisano 23 Marzec 2012 co zrobic kiedy znajdziesz urwilapke? poprostu nie dotykaj , zrob sobie fote co tam tylko chcesz, zakop i dzwon (lub nie-wedle uzania) tam gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 23 Marzec 2012 Autor Share Napisano 23 Marzec 2012 Chodzi bardziej o to, jak kopać by nie naruszyć oraz o pozostałe czynności itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Marzec 2012 Share Napisano 23 Marzec 2012 zaczynamy poszukiwania od przeszukania forum by nie dublować tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.