atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 witam, w tym wątku będę w miarę wolnego czasu pokazywał ciekawsze znaleziska nie tylko te co zalegają gdzieś głęboko ale i te pozyskane okazyjnie w okolicach Ełku i nie tylko.na pierwszy ogień idzie siekiera saperska carskiej rosjii znaleziona w poniemieckim gospodarstwie,to już druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 kolejna siekierka saperska tym razem pruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 saperka pruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 trochę mixu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 klamra carskiej piechoty moja pierwsza,cieszyłem się jak dziecko mam nadzieję że mnie leśniczy nie słyszał,warto wracać na stare śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 obrączka srebrna punca kotwica w owalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 guzik rangowy pruski,znaleziony przez znajomego w starych koszarach Ełckich,były i pasy pruskie z klamrami metalowymi wyglądały na spalone zabrałem tylko haki mundurowe,guzik zasilił moją kolekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 nożyce do cięcia drutu niemieckie,te małe brak wiedzy znalezione w polskiej prochowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 skrzynia wojskowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 skrzynki od mg. dostałem gratis od gospodarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 menażka pruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 menażka polska wz.56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 guzik amerykański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 brzytwa solingen 1933 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 bagnet niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 hełm polski wz.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 tabliczka od niemieckiego roweru ;frankonia; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 rogatywka oficerska p.s.p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 na zachodzie bez zmian,badnet ;liść; z piłą,znalazłem go na strychu kosztował mnie flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 dwa takie herby,już odnowione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 kołowrotek do przędzenia wełny,kosztował mnie flaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 lampa naftowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 koło zamachowe do maszyny singer,odnowione i znalazło swoje nowe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 i na koniec taki obraz leżał w stodole,kosztował mnie flaszkę ,rama odnowiona i na ściane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jablo666 Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Atylla do czego służył ten kluczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.