Skocz do zawartości

Ziemia ponad 80 sreberek oddała :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
KlemensieS i znów nie rozumiesz tego o czym napisałem, ty powiedziałeś że jest to szlachetna patyna a teraz mówisz że jest to efekt większego skarbu.Wnioskuje więc że zmieniłeś zdanie po tym co ci napisałem, i już nie będziesz trwał w przekonaniu że utleniona miedz jest szlachetna patyną, a to co jest pod spodem zieleniny nią jest.Pozdrawiam cię!!!

minelab E-trac pro niby jakie zdanie zmienilem na efekt o większym skarbie, skoro za juz 1 razem o tym napisalem. Cyt ...wystepowania wlasnie takich skarbow w jednym miejscu..."
Nawet jezeli zle to ujalem, to sa tacy dla ktorych ma w tedy wieksza wartosc, nawet w muzeach eksponowane sa w stanach pierwotnych a nie polerowana na psie .....
Wiec nie unos sie juz tak grynsz-panie i nie interesuje mnie ile masz lat, skoro nadal nie potrafisz swojej wiedzy przelozyc na dyskusje, jezeli nadal masz cos do powiedzenia to priv, a maxim nie dolewaj do ognia bo ostatnie wypowiedzi sa niepotrzebne i najlepiej aby byly skasowane.

a co do wpisów owych - świeżych" użyszkodników... trzeba poczytać regulamin (ze zrozumieniem tekstu oczywiście) i zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Zdjęcia swoich skarbów zamieszczacie na własną odpowiedzialność, a co można zamieścić to już tylko mówi Wam Wasze sumienie lub odwaga (nie mylić z głupotą) jak również ściśle określone w regulaminie sprawy.

także rozwagi i pokory życzę

pozdrawiam
szczurek

Moje gratulacje>! Ładne sreberka. Byle tak dalej. ps. wielu rolników ma takie zbiory w domu. Sam widziałem dzbanek poj.około 0.5L z gliny u rolnika pełen sreberek. Wykopał podczas głębszej orki pola. POZDRO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie