thomasde Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Super znajdki- życzę więcej takich sukcesów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz1972 Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Gratuluję,na prawdę macie farta.Jutro z wrażenia zabieram dwa wykrywacze po jednym do każdej ręki.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Witam.KlemensieS i znów nie rozumiesz tego o czym napisałem, ty powiedziałeś że jest to szlachetna patyna a teraz mówisz że jest to efekt większego skarbu.Wnioskuje więc że zmieniłeś zdanie po tym co ci napisałem, i już nie będziesz trwał w przekonaniu że utleniona miedz jest szlachetna patyną, a to co jest pod spodem zieleniny nią jest.Pozdrawiam cię!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 dziewczyny Nie Drapać SIĘ ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Witam.Maxim026 nie dziewczyny i nie drapać się bo mam za dużo lat aby mi ktoś dyrdymały pisał, jak ktoś nie rozróżnia grynszpanu od szlachetnej patyny to proszę o wybaczenie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 minelab E-trac pro bez stresu ,pisalem to jako żart,. Na forum jest sporo nowychhhhhhhhhhhhhhhhh ludzi i niezbyt dóżo wiedzą i dopiero chłona wiedze ,wienc bez zbęnych emocji. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 minelab E-trac pro niby jakie zdanie zmienilem na efekt o większym skarbie, skoro za juz 1 razem o tym napisalem. Cyt ...wystepowania wlasnie takich skarbow w jednym miejscu..."Nawet jezeli zle to ujalem, to sa tacy dla ktorych ma w tedy wieksza wartosc, nawet w muzeach eksponowane sa w stanach pierwotnych a nie polerowana na psie ..... Wiec nie unos sie juz tak grynsz-panie i nie interesuje mnie ile masz lat, skoro nadal nie potrafisz swojej wiedzy przelozyc na dyskusje, jezeli nadal masz cos do powiedzenia to priv, a maxim nie dolewaj do ognia bo ostatnie wypowiedzi sa niepotrzebne i najlepiej aby byly skasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 zasmiecacie tymi bez sensu komentarzami wątek,dyskusje o zieleniżnie możecie prowadzić na forum,eksperci się znależli.toruser mimo czy monety twoje czy nie to gratuluje.zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 piękne ;) scenka opada ;) nic tylko pogratulować i dalszych sukcesów życzyć :)pozdroszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 a co do wpisów owych - świeżych" użyszkodników... trzeba poczytać regulamin (ze zrozumieniem tekstu oczywiście) i zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Zdjęcia swoich skarbów zamieszczacie na własną odpowiedzialność, a co można zamieścić to już tylko mówi Wam Wasze sumienie lub odwaga (nie mylić z głupotą) jak również ściśle określone w regulaminie sprawy.także rozwagi i pokory życzępozdrawiamszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 23 Marzec 2012 Share Napisano 23 Marzec 2012 Moje gratulacje>! Ładne sreberka. Byle tak dalej. ps. wielu rolników ma takie zbiory w domu. Sam widziałem dzbanek poj.około 0.5L z gliny u rolnika pełen sreberek. Wykopał podczas głębszej orki pola. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.