franciszekdmowski Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Naczynko ma jakieś 3cm średnicy, od spodu niema nic. Z zewnętrznej strony są rowki takie jak wewnątrz na ściankach.Ktoś mi powie co to jest??pozdrawiam
tyfus Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 numi5 - bardzo fajnie, że podajesz link do zaprzyjaźnionego Forum o tej samej tematyce - jednak, aby coś z tego wyczytać, trzeba się tam zalogować.Nie możemy w żaden sposób nakłaniać Użytkowników ODK do logowania na innych forach - jest to ich wolna i nieprzymuszona wola jeżeli chcą się tam zalogować lub mają tam konto.W związku z tym, proszę podawać linki, z których można bez ograniczeń wyciągnąć dane odnośnie identyfikowanego przedmiotu.-pozdro-
tyfus Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 więcej o nim :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=684865#1219239
franciszekdmowski Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Naczynko ma jakieś 3cm średnicy, od spodu niema nic. Z zewnętrznej strony są rowki takie jak wewnątrz na ściankach.Ktoś mi powie co to jest??pozdrawiam
numi5 Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 proszę podawać linki, z których można bez ograniczeń wyciągnąć dane " RACJA!
Pytanie
franciszekdmowski
Naczynko ma jakieś 3cm średnicy, od spodu niema nic. Z zewnętrznej strony są rowki takie jak wewnątrz na ściankach.
Ktoś mi powie co to jest??
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.