Skocz do zawartości

z sov elite na xterra 70/705 warto?

majos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam czy warto kombinować z przesiadka ,szczerze powiem przyzwyczaiłem sie juz do sovy kupa kilometrów i godziń razem czy byłby to krok do tyłu ? a cewke mam 10,5 tornado pozdrawiam
Napisano
Miałem X-terre 705 mam teraz Sove GT. Mogę powiedzieć jedno z radością, nigdy tak się nie cieszyłem z przesiadki. Jednak sovereign ma to coś co ciągnie o wiele mocniej kolor i nawet zwykły metal. Dla przykładu powiem rozkopałem ziemiankę gdzie x-terra wpadła w szał i na wyciągała fenigów(wiem, że nie wartościowe) ale moneta to moneta, ale kiedy zdawało się że już wszystko wykopałem przyszedłem po pewnym czasie z Sova i zdziwienie było ogromne, dalej coś tam było. Morał jest tylko jeden, że X-terra jest płytsza lecz gdy założysz mniejszą cewkę i bardzie wyższo częstotliwościową to na spalonki i śmietniska będzie lepsza.
Napisano
Idealnie jest mieć oba;-) Po prostu świetnie się uzupełniają - Xterra jest chyba najbardziej przenośnym" wykrywaczem na rynku oprócz Deusa i z właściwą cewką ma idealną ergonomię i wysoką skuteczność, zwłaszcza na głośnych i zaśmieconych miejscówkach, gdzie Sovereign wysiada. Z kolei w niektórych terenach to Xterra nie daje rady i Sovereign jest nie do pokonania. Jeśli nie możesz dokupić np używanej X70 to postaraj się kupić snajperkę do Sovereigna.

Pozdrawiam

VW
Napisano
niestety czasy cieżkie puki co musze pozostac przy jednym wiec chyba jeszcze z sovą troche kilometrów zrobie i pomśle o snajperce, dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie