Skocz do zawartości

Wywiad na temat poszukiwaczy w radiowej Trójce

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prawdopodobnie w poniedziałek na radiowej Trójce ma być krótki wywiad na temat poszukiwaczy amatorów i ich przeciwników.Jak ktoś ma opcje nagrania to bym był bardzo wdzięczny.
Z góry dzięki
Napisano
W tym Kraju, to Poszukiwacze mają ylko" Wrogów.
To Wróg denuncjuje, nasyła umundurowanych i takie tam jeszcze różne cuda niewidy wyprawia"; ze szkalowaniem w artykułach na przedzie.

Może więc na tą Imprezę w Przemyślu; po przemyśleniu" tematu, zaprosić Któregoś z Redaktorów Trójkowych.

Obawiam się, że jedynie Trójkowcy mogą się za Złaknionymi Skarbów ująć, wspomóc i objąć ... sponsoringiem multimedialnym podczas jakichś większych Imprez poszukiwawczych.

Bo reszta radiostacji; to tylko reklamy i wosk puszcza. Trójka jest na Poziomie"; od wielu, wielu ... lat !
Przynajmniej od czasu, jak zacząłem słuchać Ją; od '77 ! ;-)
Napisano
No nie wiem,ale taka propozycja wniesie tyle co oddanie moczu w rowie.Poziom to raczej powinniśmy sami sobą reprezentować.
Ja trójke szanowałem w latach 80-83.
Napisano
Panowie przynajmniej staram się nagłośnić sprawę poszukiwaczy i kolekcjonerów dlatego naświetliłem temat Szwagrowi który zna reporterkę z 3 i gdy do mnie zadzwoniła przedsawiłem jej kolegę który próbował przedstawić nas poszukiwaczy w dobrym świetle.Czym więcej takich akcji tym lepiej dla nas.Nie rozumiem ludzi którzy oczekują że prawo zmieni się samo albo ktoś zrobi to za nich(bierni ludzie)
Napisano
myślę że trzeba temat drążyć różnymi kanałami,i w miare możliwości przedstawiać w dobrym świetle,na przekór tym wszystkim którzy stawiają nas w złym świetle...,a jako stary trójkowicz"to powiem tyle, że Trójka zeszła na psy!nad czym ubolewam...
Napisano
No i rzeczywiście reportaż BYŁ w rójce". wypowiadali się: kol. poszukiwacz, przedstawiciel wkz-u i prof. z archeo" Najlepszy był pan prof.- poszukiwacze to przestępcy, których należy karać!" ,
gość z wkz - każdy chętny amator poszukiwań powinien się zgłosić do nas ,po stosowne pozwolenie na poszukiwania. z takim pozwoleniem ,będzie mógł prowadzić poszukiwania a co znajdzie to odda stosownym urzędnikom, wypełni stosowne formularze z dokładnym opisem i kontekstem znaleziska. A nie tak ,jak to czynią poszukiwacze ,że wszystko zatrzymują."
Był jeszcze głos kol poszukiwacza,który próbował przedstawić jak to wygląda w cywilizowanym kraju ( przykład - Anglia)i u nas...,ale to był głos wołającego na puszczy...
to tyle, w dużym skrócie...
Po wysłuchaniu profesora stwierdziłem ,że powinno się zmienić nazwę na: Ogólnopolskie Forum Przestępców-Odkrywców" ;)) jeszcze dużo wody upłynie w Wiśle, zanim coś się zmieni na lepsze...
Napisano
kolego srg.steiner , ja to widzę tak:Wisła wyschnie,praprawnuk Tuska będzie kolejnym premierem, a w polskim prawie nic się nie zmieni,poza wysokością i ilości podatków.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie