Kurt Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Szkoda że jutro bo chętnie bym się wybrał a tak trzeba obejść się smakiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-NDek Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 A ja byłem na cmentarzu i znicz zapaliłem.Pokój Ich Niepokornym Duszom !Cóż, geopołożenie Naszej Ojczyzny niejednego po oczach kłuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Cóż, geopołożenie Naszej Ojczyzny niejednego po oczach kłuje."A to apropos czego? Zaraz przypomina mi się rysunek Mleczki. Bóg w towarzystwie aniołków trzyma kulę ziemska i mówi A Polakom zrobimy kawał i umieścimy ich między ruskimi i niemcami"Drogi e-NDeku!Tak się jakoś stało że większość państw sąsiaduje z innymi państwami. Wiem że kolega chętnie mieszkałby we Wszechpolsce, ale tak jakoś wyszło, że ostatnio jesteśmy średnim kraikiem w Europie Centralnej. Kiedy czytam podebne temu posty nawet się z tego cieszę, bo indywidua pokroju kolegi mogą sobie jątrzyć kanapowo zamiast wyruszac na wojnę z całym światem, który w impertynencki sposób nie chce uznać że jesteśmy najwspanialszym narodem na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 A nie jesteśmy ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Pewnie że jesteśmy. I tego uczmy, to coś będzie jeszcze z tej Polski. Nasi Niezłomni tak myśleli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.