kaz41 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 horzak dobrze, twoja kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Witam!! Kategoria: przysłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 baba z wozu koniom lżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Dobrze seba2954!! Twoja kolej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Trochę małe, ale myślę, że będzie łatwe.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Zapomniałem dodać, że to tez przysłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 przysłowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Dobrze torba5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Kategoria film ,po tym kadrze może być trudno jak co dodam kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 dobra spaliłem sprawę banalnie łatwe po tym jak to zawodowo skopałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba2954 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Spaleni Słońcem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 no po prostu idę na wódkę chyba powinienem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Mała rehabilitacja ale że mi już ręce opadły po tym co odwaliłem kategoria łatwe ,oczywiście film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falkenbach Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Bękarty wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Doskonale mogę iść się spićpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 To mały rebus - hasło modne w postaci pieczątek na międzywojennych kartkach pocztowych, do dziś aktualne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 edit - zamiast strzałki ma być taki kwiatek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Nie ma Polski bez morza..." końcówki brak :DPozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 Margor - hmmm? Jakaś podpowiedź? Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 No dobra, pozostaje już dokończyć ten rebusik, nie jestem mistrzem w układaniu obrazków ;) A hasło widać że mało znane chociaż ciekawe i dosyć często używane w tamtych latach.Jako że odgadłeś większą połowę zostajesz zwyciężcą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melajda95 Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 Na poczekaniu ,nim kolega Krychus postawi nam nowa zagadkę.Przysłowie staropolskie.Łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 6 Marzec 2012 Autor Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam! To tamto na później - dostałem nowości :) Kategoria: przysłowie Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.