Skocz do zawartości

Pytania dotyczące ACE lub lepszych wykrywaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam .
Analizowałem różne fora ok 1 rok i unikłem zakupu jakiejś Chińskiej podróbki za 300zł którą chciałem kupić ^^.Dzięki wam jej nie kupiłem , przeanalizowałem spore działy na ten temat.
Teraz rodzice się zgodzili i przeznaczają na sprzęt 850 zł .
Jestem amatorem i wykrywacz zakupuję pierwszy raz.
Teraz mam do was prośbę , abyście dali mi radę.
Oto pytanko:

1.Czytałem o wykrywaczu FISHER , że za 800 zł jest dobry sprzęt , i radzi sobie dobrze z militarką .

A ja mam pytanie czy np Taki Fisher będzie dobry do monet,łańcuszków , czy tylko do dużych przedmiotów. ???

Chciałem zakupić ACE 150 ponieważ słyszałem , że jest to dobry wykrywacz dla poczatkujących ale tylko moneciak".A o 250 słyszałem , że też moneciak to już zgłupiałem.
Wiem tyle , że różnica pomiędzy nimi to pinpoint.
Moje wymogi są takie , że chciałbym szukać monet,łańcuszków,odznaczeń,medali i do większych przedmiotów takich jak chełm,bagnet,pistolet . Czy to możliwe do ACE 250?? Jeżeli nie to dajcie nazwę takiego uniwersalnego wykrywacza, że np będzie jakiś bagnet lub zardzewiała broń na głębokości 60 cm to ją wykopią , ale także monetka zalegająca 30 cm w ziemi :).PRZEZNACZAM 850ZŁ NA SPRZĘT :).JESTEM W PEŁNI GOTOWY KUPIĆ ACE 250
Proszę o szybką pomoc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie