Skocz do zawartości

PPP - Poszukiwania Pełną Parą, lubuskie, cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że ziemia, która byłą skuta mrozem na znacznej głębokości, mróz ten w znacznej części usunęła", gleba zrobiła się miękka, ale z drugiej strony czasy bagienek i błota nastały. Nie pocieszymy się nimi za długo, bo prognoza pogody mówi nam o kolejnych możliwych przymrozkach, przez co wykorzystaliśmy szansę i przy osłonie ładnej pogody, dużej ilości liści i pobliskich drzew wybraliśmy się na... Jaki towarzyszył nam krajobraz - możecie zobaczyć na załączonej fotce. Wątek ten jest kontynuacją tematu z ubiegłego roku - i jak ktoś nie pamięta, to przypomnę:

http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=691801

Panowie - na Zachodzie sezon poszukiwawczy otwarto! :)

• Odpowiedzi 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomimo cholernie trudnego terenu - dołek-górka-dołek-górka... - udało się nam wypatrzeć miejsce, w którym niemcy pozostawili po sobie nieładny syf... zdjęcia większego wrzucić nie mogę, ale myślę, że wystarczy jak powiem, że miało ono ok. 20m kwadratowych powierzchni, o zasyfieniu" jak na fotografii obok...

najważniejsze że juz mieliscie ta mozliwosc by pospacerowac z wykrywka;))u mnie jeszcze kilka dni temu zimia zmarznieta jak kamien ale powiedzialem sobie ze jutro pójde chcociażby na jakies poletko pospacerowac,bo tych spacerów mi bardzo brakuje aaaa i z tego co dzis widziałem ziemia przynajmniej powierzchownie miekka;))wiec jest to juz zadowalający znak;))pooozdro.DARZ DÓŁ

werewolf - ok. 15 cm, nie mam pod ręką linijki, a że jest sobota - lenistwo górą... :D

mates_chmk - to tylko czekamy na odwilż :D Na polach nie jest źle - łotnisto", ale to i dobrze :)

Pozdrawiam, K.

Nie dało mi to spokoju... coś musiałem zostawić". Patrzę do torby z wykrywką - oo, surprise! :D Jeszcze dwie buteleczki :) Jest jeszcze kwadratowy kałamarz, ale zdjęcie zrobię jutro, przy lepszym świetle :)

No to lecimy Panowie :)

Zestawienie piątek-sobota-niedziela. :)

Zaczęło się w piątek, po południu. Wychodziły jak zwykle fenole, prlaki, itp., których zdjęć nie chce mi się tutaj zamieszczać :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie