adrian950 Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 CześćKiedyś znalazłem moją rodziną skrzynie, która ponoć należała do mojej rodziny jeszcze za Czasów Carskich" Pomyślałem że ją odremontuję i w zeszłe lato kupiłem 2 słoiki pokostu i jazda, Były wtedy ślady po korniczkach. Wczoraj Metalowe części posmarowałem cortaninem i mówie sprawdzę dzisiaj jak tam...Patrze a tu w środku skrzyni,proszek po kornikuJak mogę się pozbyć tej mendy.Bo skrzynie chciałem wziąść do DomuBo całe życie spędziła w garazu...Jutro wrzuce fotkiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Hylotox zastosuj zgodnie z instrukcją.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Przejdź się do Lerłamerlen" i poproś sprzedawcę o rade . Oni dobrze doradzą :) Ja miałem tą bestie w ramie od lustra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 Yhym, okej dzieki spróbujęZatłuke dziada ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.