Saper93 Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 Witam!Zapewne spora czesc forumowiczow ogladala poszukiwawcze zmagania kolegow z Wielkiej Brytanii, przy exploracji brzegow Tamizy. Kto ich jeszcze nie widzial, lub chce obejrzec dokument o tych wspanialych znaleziskach, niech wlaczy sobie National Geographic, w srode o 22:00. Moze byc bardzo ciekawe.POzdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Jeśli chodzi o mud men to sporo jest tego na youtube a i blog swój mają http://www.youtube.com/watch?v=CW88Rpdkwh4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chavez Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 a gdzie polski język !>( ja podejrzewam ze taza przy wiśle była by NICZYM !! liczą się chęci !! NIESTETY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chavez Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 ( Tamiza ) przy Wiśle była by niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Ja oglądałem i jak na razie nic konkretnego nie widziałem w tym programie, wiązałem z nim lepsze nadzieje, myślałem że będzie ciekawszy pod względem pokazywania znalezisk z Tamizy.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaster180 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 witam dobry program ale co gość nakopał u siebie przez dwadzieścia parę lat to powala na kolana obejżyjcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaster180 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 powtórka o 1 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=700152#1389963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.