cebermen Napisano 19 Luty 2012 Autor Share Napisano 19 Luty 2012 Jako, że ziemia jeszcze troche zmarznieta wybrałem sie na zwykły spacer z pieskiem po lesie. I miła niespodzianka -wśród krzaków znalazłem starą tablicę. Napis głosi: Ostrożnie, przy pracy silnika niebezpieczeństwo zatrucia. Z prawej strony ma pekniecie od podaważania kiedy wisiała na maurze a potem ktoś nie mógł jej oderwać i wygiął jej lewy dolny narożnik. Chyba wiem gdzie wisiała ale to jeszcze muszę potwierdzić. Cdn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Pogoda sie poprawila więc wyskoczyłem na pole sąsiada i wykopałem swoją pierwszą kule z muszkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Następnie wpadła kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 I hit 30 minutowej wyprawy - sygnet z grawerką. Nie wiem z czego jest wykonany ale dosyć ciężki. Na tym koniec poszukiwań bo padły mi baterie w Whitesie i musiałe spadac do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.