marcin 1984 Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Ewidentne nie doczyściłeś przy zatrzasku. Doczyść bo Ci będzie z biegiem czasu coraz bardziej jadło. Reszta bez zarzutu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 czyli co?jeszcze raz autoliza?czy moze juz na sucho szczotą drucianą??poozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 W autolize, szczotką nie dojdziesz do mechanizmu zatrzasku.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 No i super wyszło mates! :) Pierwsze kot za płoty1 A dalej już z górki :) Jeśli masz to spróbuj zatrzask Dremellem-to taka miniszlifierko-wiertarka. Można kupić w marketach budowlanych. Nie musi być firmowy to ten kosztuje sporo kasy ale jakiś chiński klon. Ważne żeby w zestawie było sporo akcesoriów bo te kupowane pojedyńczo są drogie. Koszt to ok 80zł ale naprawdę się przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 dzieki dimmu666,poszukam i jak znajde to sobie taki sprawie;))jeszcze raz wielkie dzieki za poomoc.Pooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 mam jeszcze taka samą manierke tylko nieco bardziej skorodowaną i nie wiem czy robic na niej autolize czy lepiej kwas szczawiowy??jak myslicie??blacha chyba cynkowa wiec nie wiem co bedzie najlepsze.Pooozdrawiam i czekam na rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Cynk to metal aktywny. Kwasu czy elektrolizy nie wytrzyma, zostaje moczenie w oliwce czy innej ropie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 ok dzieki wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.