Skocz do zawartości

Komuniści na wesoło

zbyniek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli administracja uzna temat za niezgodny z regulaminem to proszę o usunięcie.

Natrafiłem na forum kolegów z pod czerwonego sztandaru i przeniosłem się w całkowicie inny świat, przez moment byłem w 1940 roku, czytając o Katyniu, później przeniosłem się do lat 50-60, czytając o Stalinie :)

Przyznam szczerze, że trochę mnie to śmieszy, myślę sobie, iż ktoś robi sobie żarty, a podświadomie zacząłem się martwić.

Ale wpisy niektórych krasnych" to mnie rozwalają.

Czołem Towarzysze!
Chciałbym zadać pytanie które od dawna mnie męczy, mianowicie co komuniści sądzą o Józefie Stalinie?

Towarzysz Józef Stalin był jednym z najbardziej zasłużonych towarzyszy.

(tu podane zostają jakies linki)

Wiecie, fajnie że macie takie źródła ale jak mamy wiedzieć że to równie nie są kłamstwa?

Ponieważ piszą je eksperci i badacze marksistowsko-leninowscy. Poza tym komuniści raczej nie kłamią w przeciwieństwie do kapitalistów" - Hit normalnie hit, ubawiłem się i to równo.

Podkreślam że to jeden z głównych mitów przez które komunizm ma taką a nie inną opinie. Niedługo będzie trzeba coś z tym zrobić, Towarzysze!" - mamy się bać?!

Mowa, o tym że Stalin był mordercą to nic innego jak odwoływanie się przez burżuazję do swojego mentora propagandowego, który zwał się Goebels"

Częste powtarzanie Towarzyszu, burżuazja i propaganda" nadaje temu forum(nie podam linku) uroku, ciekawe czy stosują metodę buziaczków na przywitanie.

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie