krzyś17 Napisano 16 Luty 2012 Autor Napisano 16 Luty 2012 Czy ktoś z kolegów wie coś na temat tego odznaczenia". Wydaje mi się że był kiedyś prezentowany na forum ale nie jestem pewien.Interesuje mnie to czy ten medal miał jakąś wartość,prestiż i przede wszystkim kto i za co go otrzymywał.
Jadzia Napisano 17 Luty 2012 Napisano 17 Luty 2012 Medal jakiegoś bractwa kurkowegomeisterschaft to po niemiecku zwycięstwo
krzyś17 Napisano 16 Luty 2012 Autor Napisano 16 Luty 2012 Czy ktoś z kolegów wie coś na temat tego odznaczenia". Wydaje mi się że był kiedyś prezentowany na forum ale nie jestem pewien.Interesuje mnie to czy ten medal miał jakąś wartość,prestiż i przede wszystkim kto i za co go otrzymywał.
krzyś17 Napisano 16 Luty 2012 Autor Napisano 16 Luty 2012 Dodam jeszcze że ma ok.7cm wysokości i 3.5cm szerokości.Na złotko to raczej nie wygląda, chociaż... w dolnej części wytłoczona cyfra 950.
Pytanie
krzyś17
Czy ktoś z kolegów wie coś na temat tego odznaczenia". Wydaje mi się że był kiedyś prezentowany na forum ale nie jestem pewien.Interesuje mnie to czy ten medal miał jakąś wartość,prestiż i przede wszystkim kto i za co go otrzymywał.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.