Skocz do zawartości
  • 0

Soldbuch SS

Nazir

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ten soldbuch jest na allegro widzialem go i nie polecam,ja osobiscie mam bardzo,bardzo,bardzo duze watpliwosci(dla mnie fake).Chcesz kupic orginalny soldbuch,wejdz na strone militarna,najlepiej ktory wystawia certfikat orginalnosci.
Pozdrawiam
Napisano
Więcej zdjęć wpisów poproszę . Ale nie wygląda on dobrze .
Jest to duplikat . Sprawdz czy wpisy są związane z miejscowością Praga lub Passau . Numer blaszki wysoki jak na jednostkę szkolną , więc OK . Blacha wydana w Pradze , wpis na drugiej stronie z Krakowa . Szukaj generalnie nieścisłości w stęplach , datach i pieczątkach , przebiegu służby , jesli sa wpisane .
Napisano
Soldbuch jest na allegro też mi sie nie podoba i wolałem się zapytać o jego orginalność. Soldbuchy SS widziałem od 1000zł w górę a tu jest za połowe ceny i nikt nie chcę kupić.
Dzieki za wypowiedź i Pozdrawiam!
Napisano
Tak to prawda,ogolnie wszystkie dokumenty dotyczace ss maja wysoka cene,ja np.poszukuje soldbuch 12 pancernej dywizjii SS Hitlerjugend" ale trafienie soldbucha albo papierow dotyczacej tej dywizjii graniczy z cudem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie