maestro1986k Napisano 8 Luty 2012 Autor Share Napisano 8 Luty 2012 Witam,Oto co udało mi się znaleźć w necie. Film instruktażowy dla waszych małych pociech, przyszłych poszukiwaczy lub dla początkujących zaczynających uprawiać to hobby :)http://www.youtube.com/watch?v=bJxb6p29YtQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FortuneFinderPL Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Ciekawe czy miał pozwolenia :)Podobną usługę wykonałem przedwczoraj na prośbę pewnej firmy szukającej klucza do zakręcenia wody w wodociągu. -14 na wietrze i śniegu, 10 min. szukania a 2 godziny przebijania się młotem elektrycznym na głębokość ok. 30cm.Oczywiście kazali mi szukać w innym miejscu i Panie, to płytko jest bo w zeszłym roku to ja kosiarką zahaczałem o to studzienkę" Głęboko bierze ta jego kosiarka, może wypożyczę ją na monetki :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Tia, jasne. A dołki po tym buraku kto zakopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin iż 49 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Chciałbym mieć takiego kopacza :)Tu kolejny filmik o poszukiwaczach http://dzieci.wrzuta.pl/film/1773ksDWDbt/traktor_tom_-_poszukiwacze_skarbowI taka książka. Mój 2.5 letni synek poleca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Bob Budowniczy - poszukiwacz idealny:dzień dobry , czy mogę sprawdzić wykrywaczem metalu czy na Pana polu jest może skarb? - Och , oczywiście, proszę.Bardzo Panu dziękuję."A teraz drodzy koledzy , spróbujcie jak kolega Bob Budowniczy a potem opiszcie swoje wrażenia !z nadejściem wiosny czekam , na Wasze relacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 I tak kopał nielegalnie bo pomiął kilku problemowych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 zauważcie ,że Bob nie używa pin pointa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 pewnie asy naszej policji już go namierzają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.