Mr.Vegas Napisano 6 Luty 2012 Autor Napisano 6 Luty 2012 Witam kolegów. Mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej o tej menażce ? Np. co to za producent. Bicia jak na zdjęciu na patelni MN44, na dole brak bić na zaczepach. Całość aluminiowa tylko zaczep wykonany ze stali. Pozdrawiam
Mr.Vegas Napisano 6 Luty 2012 Autor Napisano 6 Luty 2012 Tak bo to ta sama co na linku który podałeś. Mam identyczną więc wkleiłem tą fotkę. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam :)
Mr.Vegas Napisano 6 Luty 2012 Autor Napisano 6 Luty 2012 Witam kolegów. Mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej o tej menażce ? Np. co to za producent. Bicia jak na zdjęciu na patelni MN44, na dole brak bić na zaczepach. Całość aluminiowa tylko zaczep wykonany ze stali. Pozdrawiam
kloki Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 Niemiecka menażka M 31 w wersji środkowo-wojennej, czyli ze stalową rączką patelni, 1944 rok produkcji. Kod producenta MN nie jest mi znany
Pytanie
Mr.Vegas
Witam kolegów. Mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej o tej menażce ? Np. co to za producent. Bicia jak na zdjęciu na patelni MN44, na dole brak bić na zaczepach. Całość aluminiowa tylko zaczep wykonany ze stali. Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.