saperfts Napisano 3 Luty 2012 Autor Napisano 3 Luty 2012 czesc , znalazlem taki lancuszek gdzies na okopach w lesie ale mam problem z identyfikacja, mam wrazenie ze jest od czegos z wyposazenia zolnieza niemieckiego.ale to tylko takie skojarzenie. ma ktos moze pomysl od czego?
saperfts Napisano 3 Luty 2012 Autor Napisano 3 Luty 2012 czesc , znalazlem taki lancuszek gdzies na okopach w lesie ale mam problem z identyfikacja, mam wrazenie ze jest od czegos z wyposazenia zolnieza niemieckiego.ale to tylko takie skojarzenie. ma ktos moze pomysl od czego?
saperfts Napisano 3 Luty 2012 Autor Napisano 3 Luty 2012 zwialbym tą opcje pod uwage ale do najblizszych zabudowan 5km. to bylo znalezione w srodku lasu w dolku strzeleckim.
josek69 Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 Witam.Dla mnie jest to łańcuch do ryngrafu, używanego w niemieckiej żandarmerii polowej.
bjar_1 Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 No i?Polecam wątek o dziwnych rzeczach znalezionych w dziwnych miejscach.
saperfts Napisano 3 Luty 2012 Autor Napisano 3 Luty 2012 bjar ok . rozumiem ze sie znajduje dziwne rzeczy w dziwnych miejscach:)) poprostu chcialem wziac pod uwage tez inne opcje:)
Pytanie
saperfts
czesc , znalazlem taki lancuszek gdzies na okopach w lesie ale mam problem z identyfikacja, mam wrazenie ze jest od czegos z wyposazenia zolnieza niemieckiego.ale to tylko takie skojarzenie. ma ktos moze pomysl od czego?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.