morfeusz27 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Po części moda. ja swoją Sowę odkupiłem od warszawiaka, praktycznie nowy sprzęt na gwarancji za 2/3 ceny. Stwierdził, że kupił bo słyszał to i owo, pojechał kilka razy w teren, znalazł kilka monet, poza tym czasu brakowało, więc sprzęt sprzedał. A co do mitów, kumpel mnie się pyta ile kasy wyciągam za fanty, konsternacja z mojej strony i odpowiadam na głupie pytanie głupią odpowiedzią : jak zbiorę 100 kg mosiądzu-łusek złomik itp to mam kasę za 100 kilo mosiądzu, a zebrać 100 kilo mosiądzu to już wyczyn. No i gostek zluzował. Powiedział, że czytał że szable wyciągają bagnety non stop itp. i tak o to rośnie legenda. A taki typ ludzi najgorszy, bo idą dla kasy, dołków nie zakopują, urwiłapki zostawiają na wierzchu itp. PZDR i uzbierania 100kilo mosiądzu życzę :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 ja przez pol roku zwozenia zlomu do domu uzbieralem jakies 900kg zlomu porolniczego czy podobnego przynajmniej za paliwo sie zwraca:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 To dla tych co nie wiedzą gdzie leżą Chiny.http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/579120,rankingi_swiatowych_gospodarek_europa_zdeklasowana_chiny_i_brazylia_w_natarciu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Zgadzam się w 100% z kolegą visem, że wykrywaczem" z serii MD to można sobie pogrzebać co najwyżej w ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Jeśli jestem pasjonatem ko kupuję wędkę i szukam taakich ryb /chociaż i płotka cieszy trochę\\ jeśli jestem kłusolem to kupuję od ruskich siatę za 30 zł. i zarabiam.Tak samo jest i w Naszym hobby.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Zapomniałem dodać ja mam wędkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.