gudek82 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Witamod dłuższego już czasu zalega u mnie taki element, czy jest to może palnik-dysza z miotacza ognia ?, kontekst znalezienia ewidentnie wskazuje, że pochodzi z epokiPozdrawiam gudek82
gudek82 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Witamod dłuższego już czasu zalega u mnie taki element, czy jest to może palnik-dysza z miotacza ognia ?, kontekst znalezienia ewidentnie wskazuje, że pochodzi z epokiPozdrawiam gudek82
Hansdekawka Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Lutlampa,palnik podobnej konstrukcji.Jak znajdę tę właściwą, to zawieszę.
gudek82 Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 Kolego Hansdekawka, to jest to, natomiast mam pytanie czy możesz przybliżyć, kraj pochodzenia, i okres powstania tej lutlampy.Lata PRL, czy wcześniejsza ??Dziękuje i pozdrawiam
Pytanie
gudek82
Witam
od dłuższego już czasu zalega u mnie taki element, czy jest to może palnik-dysza z miotacza ognia ?, kontekst znalezienia ewidentnie wskazuje, że pochodzi z epoki
Pozdrawiam gudek82
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.