kiler58 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Witam. Proszę o identyfikacje łuski znajdującej się na zdjęciu. Wygląda na to że jest ucięta. Interesuje mnie od jakiej broni jest ta łuska, znaczenie bić, kraj pochodzenia oraz wiek. Z góry wszystkim dziękuje.
kiler58 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Witam. Proszę o identyfikacje łuski znajdującej się na zdjęciu. Wygląda na to że jest ucięta. Interesuje mnie od jakiej broni jest ta łuska, znaczenie bić, kraj pochodzenia oraz wiek. Z góry wszystkim dziękuje.
kiler58 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Zdjęcie spłonki jest trochę niewyraźne więc przepisze oznaczenia. 38 40 P340 IVeh1.
saperfts Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 P340 Metallwerke Silberhütte GmbH, St. Andreasberg i/Harz (hhw)rok 40mauser mi sie tez tka trafila ze scieta szyjka. prawdopodobnie reczna robota z nudów bpo nie widze innego wyjscia
saperfts Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 IVeh1 - Trierer Walzwerke A.G., Werk Burg bezirk Magdeburg - zakład galwaniczny 38 - numer serii
Pytanie
kiler58
Witam. Proszę o identyfikacje łuski znajdującej się na zdjęciu. Wygląda na to że jest ucięta. Interesuje mnie od jakiej broni jest ta łuska, znaczenie bić, kraj pochodzenia oraz wiek. Z góry wszystkim dziękuje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.