HellBoyz Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Napisano 30 Styczeń 2012 Witam!!Dostałem ostatnio taka skrzynke chciałbym sie dowiedziec jakie było jej przeznaczenie co wniej trzymano itp.za info z góry dziekujePozdrawiam
karabin Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 Pokaż środek tej pierwszej.Mam taką samą,w środku są miejsca na jakieś narzędzia,może wiertła lub coś w ten deseń.W mojej była wlepka i chyba z DDR-ów to było.Pzdr.
HellBoyz Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Napisano 30 Styczeń 2012 Witam!!Dostałem ostatnio taka skrzynke chciałbym sie dowiedziec jakie było jej przeznaczenie co wniej trzymano itp.za info z góry dziekujePozdrawiam
karabin Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Faktycznie jest fotka wnętrza,niedopatrzyłem:)Moja jest z zewnątrz taka sama ale bebechy ma inne,być może jakaś firma klepała takie skrzynki nie koniecznie pod jeden rodzaj narzędzi a różniły się środkiem.Z militarką te nasze skrzynki raczej związane nie są.Pozdrawiam.
HellBoyz Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 kolego karabin srodek skrzynki widac na pierwszej fotce
Pytanie
HellBoyz
Witam!!
Dostałem ostatnio taka skrzynke chciałbym sie dowiedziec jakie było jej przeznaczenie co wniej trzymano itp.
za info z góry dziekuje
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.