odkrywca35 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Napisano 27 Styczeń 2012 Witam wszystkich.Jestem nowym uzytkownikiem i zwracam sie do was z wielka prosba gdyz jestem zielony w tym temacie. Prosze o identyfikacje mojego orzełka. Nie moge doszukac sie zadego zdjecia czy jest to jakas rzadkosc? z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
odkrywca35 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Napisano 27 Styczeń 2012 Witam wszystkich.Jestem nowym uzytkownikiem i zwracam sie do was z wielka prosba gdyz jestem zielony w tym temacie. Prosze o identyfikacje mojego orzełka. Nie moge doszukac sie zadego zdjecia czy jest to jakas rzadkosc? z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
HU13ERT Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 Opis przecież tutejszyz pikielhauby" :DUżytkownik odkrywca35 dodany do odpowiedniej listy :)Pozdrawiam.H.
HU13ERT Napisano 27 Styczeń 2012 Napisano 27 Styczeń 2012 tzw. Garde Adler czyli orzeł oddziałów gwardii w srebrze. Brakuje gwiazdy na piersiach orła. W wersji iałej" nosiły następujące pułki:1. Garde-Regiment zu Fuß (ze wstęgą nad koroną)5. Garde-Regt. zu FußGarde-Pionier-Bataillon Garde-Ulanen-Regt. Nr.1 i 3i jeszcze kilka innych oddziałów pomocniczych z Korpusu Gwardii :)Pozdrawiam.H.
Pytanie
odkrywca35
Witam wszystkich.
Jestem nowym uzytkownikiem i zwracam sie do was z wielka prosba gdyz jestem zielony w tym temacie. Prosze o identyfikacje mojego orzełka. Nie moge doszukac sie zadego zdjecia czy jest to jakas rzadkosc? z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.