cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 Po wielu walkach ze skanerem udalo mi sie obrobic zdjęcia Stug-a, który był na przechowaniu Lubuskiego Muzeum w Dzronowie, pokryty był zimmeritem ,którego całe płaty odpadały na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 przedział bojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 autorka zdjęć. Gdybym miał wtedy aparat cyfrowy to nawaliłbym wiecej zdjęć a kliszowcem to szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Nadal tam jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkava76 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 niestety już dawno nie.dowiedziałem się od panów z muzeum że pojechał ponoć do Angli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys6666 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Teraz to on tak wygląda ;-), zdjęcie pochodzi ze strony http://www.panzergrenadier.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=11503 i dodane zostało przez barryG. Dodatkowe informacje znajdziesz na stronie http://the.shadock.free.fr/Surviving_Panzers.html. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braun Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 był!!!!jakiś gościu z Niemiec kupił od Ukraińców z Odessy z niemieckich transportowców widać sprzedał Angolomżeby go obejrzeć w Drzonowie przyjechałem specjalnie z Warszawy pociągiem i autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.