mates_chmk Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 tak jak w temacie.Za pomoc z góry dziekuję.Poooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridel Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 co to za metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridel Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 jak miedz to na godzine do cytryny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridel Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 ipod wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridel Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 i powtarzać do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 odradzam cytrynę/kwasek cytrynowy.Przejrzyj:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=683920#1207701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 matko święta nigdy miedzi do cytryny nie wkładać będzie kupa z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 mi sie wydaje że to mosiądź ale nie jestem pewien,bo czytałem o tych odznakach i pisało że były też z brązu,ale to na pewno nie jest brąz bo nie byłby w takim stanie...:/ja myslalem nad oliwką albo woda utleniona ale nie wiem co bedzie najlepsze...a niechciałbym zniszczyć bo to moja pierwsza odznaka którą znalazłem....pooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Na pewno mosiądz,widać po charakterystycznym nalocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Oliwa z oliwek i wyjmować co jakiś czas przecierając szczoteczką do zębów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Widać, że była w płonącym ściernisku, zbożu bądź dopadł ją wybuch. Chwilę nad palnikiem i szczoteczka lub podgotuj w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 dzieki chlopaki za pomoc,sprobuje w tej oliwce to bedzie chyba najłagodniejszy sposób,a jak nie bedzie efektu to moze pomysle nad tym gotowwaniem.Poooozdrawiam.DARZ DÓŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 najpierw woda utleniona potem oliwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 te oblepienie trudno usunąć mogła też leżeć w gnoju dłygo i potem na pole i tak tlenki zareagowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.