Raned Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Napisano 13 Styczeń 2012 O jakiego wykrywacza? w rachubę wchodzą Bounty Hunter (Platinium), Teknetics (Titanium), Discovery, Fisher i inne klony. Długość ok 64 cm, od rękojeści po 27 cm w obie strony.
RAJTAR Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Alpha 2000 , delta 4000 , gamma 6000 - wszystkie mają identyczne , natomiast na 100% nie jest to żaden z F, ani żaden wyższy model Tekneticsa.
Raned Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Napisano 13 Styczeń 2012 Jestem prawie pewien, że część od strony cewki w wymienionych wykrywaczach jest krótsza i nie jest to 27 cm.
RAJTAR Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 a czy tuż pod gąbką ma jakiś otwór? bo jeżeli tak to może nie być to żaden z wymienionych przeze mnie ale jeżeli nie to będzie to co pisałem , wydaje się też ,że delta miała otwory do mocowania elektroniki trochę bliżej rączki , ale nie mam już delty więc nie zmierzę natomiast żaden inny stelaż produkcji First Texas oprócz przeze mnie wymienionych nie pasuje do zdjęcia.
Krychus Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 To pasuje do Fisherków - czemu nie ? A F70? A Gold Bug? Ja myślę, że otwory są identycznie rozmieszczone. Obawiałbym się jednak, że to nie FT - jakaś trochę inna (za dużo tych dziur z przodu).Pozdrawiam, K.
gral Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Na 1000 procent,nie Delta i nie Alpha.W tych wykrywaczach dolna część jest krótka,tylko z jednym otworem.Mocowanie elektroniki i podłokietnika jest identyczne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.