Skocz do zawartości

First Texas wysięgnik górny.

Raned

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O jakiego wykrywacza? w rachubę wchodzą Bounty Hunter (Platinium), Teknetics (Titanium), Discovery, Fisher i inne klony. Długość ok 64 cm, od rękojeści po 27 cm w obie strony.

Napisano
Alpha 2000 , delta 4000 , gamma 6000 - wszystkie mają identyczne , natomiast na 100% nie jest to żaden z F, ani żaden wyższy model Tekneticsa.
Napisano
a czy tuż pod gąbką ma jakiś otwór? bo jeżeli tak to może nie być to żaden z wymienionych przeze mnie ale jeżeli nie to będzie to co pisałem , wydaje się też ,że delta miała otwory do mocowania elektroniki trochę bliżej rączki , ale nie mam już delty więc nie zmierzę natomiast żaden inny stelaż produkcji First Texas oprócz przeze mnie wymienionych nie pasuje do zdjęcia.
Napisano
To pasuje do Fisherków - czemu nie ? A F70? A Gold Bug? Ja myślę, że otwory są identycznie rozmieszczone. Obawiałbym się jednak, że to nie FT - jakaś trochę inna (za dużo tych dziur z przodu).

Pozdrawiam, K.
Napisano
Na 1000 procent,nie Delta i nie Alpha.W tych wykrywaczach dolna część jest krótka,tylko z jednym otworem.Mocowanie elektroniki i podłokietnika jest identyczne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie