Thomson. Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 Witam. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą pozycje na temat wspomnianej ofensywy styczniowej na naszych ziemiach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Chyba Do Gorzkiego Końca" nie jest najgorsza. Są mapy, zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2012 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atos73 Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Witam. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą pozycje na temat wspomnianej ofensywy styczniowej na naszych ziemiach."a jaki teren uważasz jako asz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2012 Chodzi mi o działania na terenach dzisiejszej RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Mnie też ten temat interesuje.Niestety za dużo ciekawej literatury w tym temacie to chyba nie ma.Mogę polecić te książki.Czerwony szturm na Rzesze."Walka o Śląsk 1944/1945"Festung Breslau"Aż do gorzkiego końca"Kielce 1945"Co prawda dosyć ogólne ale ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.