Nadwojciech Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 Zainteresowałem się historią tej konkretnej maszyny bo zdjęcie zostało zrobione praktycznie przed moim domem.Ale jestem ciekawy co się stało z tym RWD we wrześniu 39.Nie ma chyba w śród maszyn które przeleciały na Węgry.Na fotkach ze zniszczonymi we wrześniu samolotami też go nie wypatrzyłem ale może przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 Miszczu" tyle to wiem :)O wrzesień się rozchodzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Szpecu" - przeca pisze,że prawdopodobnie utracony we wrześniu 39 i nima go w spisie tych co odleciały na zimę na Węgry:)Amba i nawet szklana kula nie pomoże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 Może ktoś na jakiejś fotce wypatrzy?Przyjechałbyś na piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.