rotsen5 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Napisano 2 Styczeń 2012 Mam pytanie czy ktoś pracował na GTI 2500 z przystawką głębokościową , jakie efekty , pokazuje np. sam kolor głębiej.Jeżeli był ten temat poruszany to proszę o naprowadzenie.
rufa Napisano 2 Styczeń 2012 Napisano 2 Styczeń 2012 przystawka,czyli two-boks,pracuje w trybie allmatal.efekty są takie że jak operator ma przy sobie saperkę lub pęk kluczy w kieszeni albo monety,to odzywają się nietypowe sygnały i nie wiadomo o co chodzi,czy wykrywacz namierzył cos pod ziemią,czy też odzywają się kieszenie lub saperka.taki zestaw pomija drobne przedmioty i trudno tu mówić o kolorze w postaci pojedynczych monet.
rotsen5 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Napisano 2 Styczeń 2012 Wiadomo że przy takim czymś nie wolno mieć nic metalowego saperka z daleka albo pomocnik z saperką to samo jest z TM808 i tp. Chodzi oto czy GTI 2500 dzięki przystawce większe przedmioty głębiej a po zmianie na cewkę drobnica jak by dwa w jednym. Czy lepiej mieć TM808 i coś osobnego na drobnicę kiedy masz chęć na plażę lub starą drogę.
rufa Napisano 3 Styczeń 2012 Napisano 3 Styczeń 2012 zależy co kto lubi,czy mieć kombajn i dostosowywać go w kilka minut do aktualnych potrzeb,czy mieć dwa rózne wykrywacze.
bikemax771 Napisano 4 Styczeń 2012 Napisano 4 Styczeń 2012 Ta przystawka to niewypał miałem te badziewie i szybko sprzedałem szkoda słów
rufa Napisano 4 Styczeń 2012 Napisano 4 Styczeń 2012 jakie badziewie???.aby prawidłowo działała,trzeba spełnić kilka warunków.po pierwsze trzeba mieć i przeczytać instrukcję do niej[to nie to samo,co istrukcja do wykrywacza gti2500]. po drugie,mocowanie sond do belki nośnej,nie może mieć najmniejszych luzów[bo wykrywacz będzie się wzbudzał].po trzecie-trzeba dostroić ten zestaw do gruntu.po czwarte-nie macha się tym zestawem,tylko idzie się spokojnie,utrzynując stały dystans nad powierzchnią gruntu.
bikemax771 Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 ja wiem jak się obsługuje wykrywacze miałem wiele modeli i firm ,ale ta przystawka to niewypał, bardzo dużą cewką znajdę łatwiej,szybciej namierze znaleisko niż tą przystawką
Cpt.Nemo Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Tak, tak :)Szczegolnie na matrowej glebokosci :)Kolega tak wogole to wie o czym pisze i co chce znalezc ?
robert_k Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Miałem pewien czas tą przystawkę jednak zrezygnowałem z niej ponieważ przez dzień jak wykopałem 5 dziur i je zasypałem to nic więcej się nie chciało wykopując blachy z piecowisk na 2 m albo głębiej. Zasięg to ma konkretny, ale oczywiście nie na drobnicę.Uważam, że przez możliwość podpięcia przystawki czyni go najbardziej uniwersalnym wykrywaczem.Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.