Skocz do zawartości

Garrett GTI 2500 z przystawką

rotsen5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie czy ktoś pracował na GTI 2500 z przystawką głębokościową , jakie efekty , pokazuje np. sam kolor głębiej.Jeżeli był ten temat poruszany to proszę o naprowadzenie.
Napisano
przystawka,czyli two-boks,pracuje w trybie allmatal.efekty są takie że jak operator ma przy sobie saperkę lub pęk kluczy w kieszeni albo monety,to odzywają się nietypowe sygnały i nie wiadomo o co chodzi,czy wykrywacz namierzył cos pod ziemią,czy też odzywają się kieszenie lub saperka.taki zestaw pomija drobne przedmioty i trudno tu mówić o kolorze w postaci pojedynczych monet.
Napisano
Wiadomo że przy takim czymś nie wolno mieć nic metalowego saperka z daleka albo pomocnik z saperką to samo jest z TM808 i tp. Chodzi oto czy GTI 2500 dzięki przystawce większe przedmioty głębiej a po zmianie na cewkę drobnica jak by dwa w jednym. Czy lepiej mieć TM808 i coś osobnego na drobnicę kiedy masz chęć na plażę lub starą drogę.
Napisano
zależy co kto lubi,czy mieć kombajn i dostosowywać go w kilka minut do aktualnych potrzeb,czy mieć dwa rózne wykrywacze.
Napisano
jakie badziewie???.aby prawidłowo działała,trzeba spełnić kilka warunków.po pierwsze trzeba mieć i przeczytać instrukcję do niej[to nie to samo,co istrukcja do wykrywacza gti2500]. po drugie,mocowanie sond do belki nośnej,nie może mieć najmniejszych luzów[bo wykrywacz będzie się wzbudzał].po trzecie-trzeba dostroić ten zestaw do gruntu.po czwarte-nie macha się tym zestawem,tylko idzie się spokojnie,utrzynując stały dystans nad powierzchnią gruntu.
Napisano
ja wiem jak się obsługuje wykrywacze miałem wiele modeli i firm ,ale ta przystawka to niewypał, bardzo dużą cewką znajdę łatwiej,szybciej namierze znaleisko niż tą przystawką
Napisano
Miałem pewien czas tą przystawkę jednak zrezygnowałem z niej ponieważ przez dzień jak wykopałem 5 dziur i je zasypałem to nic więcej się nie chciało wykopując blachy z piecowisk na 2 m albo głębiej. Zasięg to ma konkretny, ale oczywiście nie na drobnicę.Uważam, że przez możliwość podpięcia przystawki czyni go najbardziej uniwersalnym wykrywaczem.Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie