Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Witam!Niestety reanimacja nie przebiegła pomyślnie . Może gdyby zostały znalezione te 50 lat wcześniej . Przedstawiam fotki z konserwacji . Zdjęcie ostateczne dziurawawca" jutro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Elektro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 To najgorzej zachowany pacjent z 3 pozostałych . Dwa które aktualnie się moczą" są w całości niestety rdza podobna/taka sama :( Raczej ich stan będzie tylko symboliczny i zostaną wyeksponowane w piwnicy :(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Pod prąd poszła jeszce ostroga i Bagnet SWT40 ale to już kiedy indziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Pokaż jak wyszło ci po elektro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Stan agonalny, po oczyszczeniu niewiele zostanie. Do zabawy i ćwiczenia elektrolizy znakomity :)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2012 Elektro mam opanowaną więc nawet co ćwiczyć nie ma :) Przynajmniej czas jakos zleciał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Daj fotke po czyszczeniu dla niedowiarków.Wojte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Cyrograf15 czy może chodziło o mnie z tym niedowiarkiem? bo ja prosiłem,aby pokazał jak wyszła elektroliza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2012 Panowie zrobie zdjęcie jak będę czyścił monety. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.