rtvlwc Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Napisano 31 Grudzień 2011 Zamierzam wymienić mój stary wykrywacz(C.scope 1220XD)na coś lepszego(używki wchodzą w grę). Głównie zależy mi na zasięgu i na tym by sprzęt nie był zbyt trudny do ogarnięcia". Moje typy to: Rutus Optima, Teknetics OMEGA 8000, Minelab Xterra 705, inne propozycje mile widziane.Pozdrawiam i życzę szczęśliwego noowego roku.
macbaton Napisano 1 Styczeń 2012 Napisano 1 Styczeń 2012 Dobrze wybierasz, Omega 8000 i nie ma mocnych.
sebo_sek Napisano 1 Styczeń 2012 Napisano 1 Styczeń 2012 Jak ci się uda do 2000 złapać Minelab Sovereign używkę to nie ma się nad czym zastanawiać. GENIALNY. Choć trzeba się trochę osłuchać to ma funkcję Silent Search, która łagodnie wprowadza nowego użytkownika. Potem przerzucasz się na chodzenie z sygnałem wiodącym i jest to absolutna rewela - w nim naprawdę nie trzeba ekranu. Tesoro bym omijał bo są bardzo drogie jak na poziom zaawansowania (jeden ton chociażby). Za te pieniądze to praktycznie tylko Cibola - fajny, lekki, ale po przygodzie z nim i mając do porównania inne, nie wrócę więcej do tesoro. O innych sie nie wypowiem.Zdrów.
woytas Napisano 2 Styczeń 2012 Napisano 2 Styczeń 2012 Czy tak trudno skorzystać z forumowej wyszukiwarki? Czy to tylko lenistwo?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.