Skocz do zawartości

wykrywacz do 500zł

hub1029

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym abyście mi polecili jakis wykrywacz do 500 zł , na aukcjach internetowych jest bardzo dużo modeli i nie wiem na jaki się zdecydowac.Nie potrzebuje drogiego wykrywacza poniewaz chce troche pochodzic po okolicznych lasach .Chciałbym aby wykrywacz znajdował rzeczy typu pistolety,bagnety,siekierki i ewentualnnie monety.
Z góry dziekuje.
Napisano
Witam.
Ace 150 na las odpada miałem go 3 miesiące na militarkę ma za słaby zasięg (pola ,łąki jak najbardziej polecam)
Ace 250 za 500zł będzie ciężko go kupić.
All 1 świetny wykrywacz ,ale z kupnem jego wiąże się pewne ryzyko ,mianowicie czy został dobrze złożony.
Armand Prospector świetny na las i z monetkami sobie poradzi.
Na typową militarkę można się zaopatrzyć w dobry wykrywacz typu PI.
Pozdrawiam.
Napisano
W tym przedziale cenowym polecam (jak wyżej) tylko Garrett Ace 150 nowy 620 zł używka do 500 . Z własnego doświadczenia wiem że dobrze kosi drobnice
Napisano
Moim zdaniem.. Dozbieraj jeszcze sówkę dwie i kup Garrett`a Ace 250 .. właśnie niedawno go zakupiłem i jestem jak na razie zadowolony, dobry sprzęt i tyle ;)
Napisano
poczytałem troche o wykrywaczu ace 150/250 ( te dwie trzy stowki bym dozbierał do 250), i wyczytałem ze ich zasiegi nie sa rewelacyjne, bo mi raczej chodzi o wykrywacz do militarki na jak najwieksza glebokosc. Czy ace 250 bedzie sie nadawal??
Napisano
To zależy od terenu. Kanarem coś tam udłubiesz, ale nie jest to typowo głębokościowy sprzęt. Do militarki to HS-3, ale też więcej niż 500 kosztuje używka.
Napisano
hahabuehehehaha traper z firmy saper haha,
daj sobie spokuj z badziewiem kup ace albo doloz i kup smetka,albo cos z whitesa.
nie sluchaj gosci co nic nie wiedza, zabil mnie tym saperem traperem kolega wyzej.
jak sie nieznasz to nie doradzaj.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie