sid30 Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 integracja trwa :)) no Pawlik, Marek sorki że moja tak średnio trafiona :(( mam jeszcze kilka do obskoczenia :)Kidy teraz brykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 o żeż Judasze przebrzydłe i mnie nikt nie zaprosił ,o ja nie mogę z takimi zdrajczykami ....a ja mam temat na kopanie dzwonu bylem temat obczaiłem, sprawa warta świeczki teren trudny także wczesna wiosna ,sprawa na legalu także pewnie wiosenny zlot pod tym tematem będzie głównie więcej na priv jak kto chętny najlepiej tel ,a jesień według wcześniejszych ustaleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 kto się integruje na bajzlu w Łodzi ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 kto chciał lecieć ze mną bo nie pamiętam ,ale ktoś był chętnyteraz już wszystko wiem to na privpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.