torba5 Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 Panowie potwierdzamy muszę już dograć szczegóływysyłam info również do wszystkich na privpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 Warszawka się zameldowała ekspresem :)dzięki chłopakizdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek 2 Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Witam jeśli przyjmiecie nas do poszukiwań to napewno w 3 się piszemy,a może nawet w 4.z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 1 Marzec 2012 Autor Share Napisano 1 Marzec 2012 Witamniestety ilość osób jest ograniczonai na ten zlot mamy już komplet ,proszę próbowaćna jesienną imprezępozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Marzec 2012 Autor Share Napisano 14 Marzec 2012 Ogłaszam rezerwacje poczynione terminy potwierdzone,koszulki w druku..............Ze smutnych informacji Wróbla śpiewaka naszego niestety najprawdopodobniej nie będzie choć istnieje cień nadziei ,trzymamy kciuki ....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 Witam , kolegów przepraszam was że się nie odzywałem ale mam teraz dużo spraw na głowie i na nic czasu nie mam :( co do wyjazdu to raczej szans nie ma , ale zawsze istnieje szansa. Torba postaram się do ciebie odezwać w tej sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 18 Marzec 2012 Autor Share Napisano 18 Marzec 2012 Łódź poległa na całej linii ....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Witamzmieniłem miejsce naszego zakwaterowania ,oczywiście z myślą że tylko na lepsze okolica ta sama 500 metrów dalej ,logistycznie też powinno być nieźle ,link jak ktoś zainteresowany na mailapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Silesia Exploration życzy całej swojej ekipie i wszystkim tu zaglądającym wesołych świąt i wszystkich tych pierdół z tym związanych,chłopaki do zobaczenia we wtorek wszystkie namiary przekaże wam smsem my niestety dotrzemy dopiero wieczorem Marek mniej więcej wie co i jak pozdro Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Zdrowia i szczęścia ( również na zlocie:) ) dla całej ekipy ,z okazji Świąt Wielkanocnych , oraz dla pozostałych Odkrywców".Pozdrawiam Robert . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 torba - borba :) odbieraj telefony bo mnie krew zaleje hehehehhehe Piekne miasto pijaków i biedaków Łódź nigdy nie polega !! czasem lekuchno upada, ale potem jest jak feniks :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 No to odrodził się drugi Feniks ? Bo Saki jeszcze trzy dni temu miał nogę w gipsie i jego wyjazd był zagrożony ! A co za impreza by była bez tych dwóch Feniksów" ? Proponuję Wam za karę kąpiel w rzeczce i picie z turystami :))))Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 sid30 Łódź nie podupada tylko ci co za sterami sie zmieniają zamiast do portu na mielizny ciągle ją wprowadzają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Panowie szerokości Jasiu pewnie już w drodze ,Warszawka za moment,a ja piwo pije bo spać nie mogę ,Wróbla podbieram z Katowic jutro o 13 echh .....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 gotów !!!! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 wszystkie drogi prowadzą w końcu do domu :)) mnie może zajęło te nieco ciut więcej czasu :)) ale właśnie przed chwilką dotarłem i zajadam JAJECZNICE !!!! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharsys Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Panowie, jeszcze raz dzieki za kolejny udany zlocik :) Wawa dotarla cala dzieki Jankowi. Z przekrzywionym pozdrowieniem - Tharsys ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tharsys Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Panowie, jeszcze raz dzieki za kolejny udany zlocik :) Wawa dotarla cala dzieki Jankowi. Z przekrzywionym pozdrowieniem - Tharsys ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 17 Kwiecień 2012 Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam , pozdrawiam i dzięki za mile spędzony czas .PS. Tylko proszę bez docinek :)Z pokrzywieniem ... .to znaczy z pozdrowieniem Robert . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Dziękuje integracja jak zwykle pełną gębą ,może nawet zbyt pełną :) do zobaczenia na jesieni informacja o dokładnym terminie w lipcu ,mam nadzieję że wszyscy dopiszą może będzie więcej miejsc jeśli ludziska zdecydują sie na namiotypozdrówkaRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 17 Kwiecień 2012 Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Dzięki za fajne spotkanie i do zobaczenia na jesiennym zlocie. Jeśli pogoda dopisze, to spokojnie można lulać w namiocie. Pzdr dla całej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 17 Kwiecień 2012 Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam,pozdrawiam z ukosa/////:(do zobaczyska:)J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 kurcze :( już mi się tęskni za wami i tymi cholernymi podejściami :(( specjalne buziaczki dla kilera :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2012 jestem po wstępnych rozmowach będe tam w połowie lipca ale wychodzi na to że wszystko powinno klepnąć zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.