Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration VII Zlot Kwiecień 2012

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
niestety ilość osób jest ograniczona
i na ten zlot mamy już komplet ,proszę próbować
na jesienną imprezę
pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Ogłaszam rezerwacje poczynione terminy potwierdzone,koszulki w druku..............
Ze smutnych informacji Wróbla śpiewaka naszego niestety najprawdopodobniej nie będzie choć istnieje cień nadziei ,trzymamy kciuki ....
pozdrawiam
Napisano
Witam , kolegów przepraszam was że się nie odzywałem ale mam teraz dużo spraw na głowie i na nic czasu nie mam :( co do wyjazdu to raczej szans nie ma , ale zawsze istnieje szansa. Torba postaram się do ciebie odezwać w tej sprawie :)
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam
zmieniłem miejsce naszego zakwaterowania ,oczywiście z myślą że tylko na lepsze okolica ta sama 500 metrów dalej ,logistycznie też powinno być nieźle ,link jak ktoś zainteresowany na maila
pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
Silesia Exploration życzy całej swojej ekipie i wszystkim tu zaglądającym wesołych świąt i wszystkich tych pierdół z tym związanych,chłopaki do zobaczenia we wtorek wszystkie namiary przekaże wam smsem my niestety dotrzemy dopiero wieczorem Marek mniej więcej wie co i jak
pozdro
Rafi
Napisano

Zdrowia i szczęścia ( również na zlocie:) ) dla całej ekipy ,z okazji Świąt Wielkanocnych , oraz dla pozostałych Odkrywców".
Pozdrawiam Robert .

Napisano
torba - borba :) odbieraj telefony bo mnie krew zaleje hehehehhehe Piekne miasto pijaków i biedaków Łódź nigdy nie polega !! czasem lekuchno upada, ale potem jest jak feniks :))
Napisano
No to odrodził się drugi Feniks ? Bo Saki jeszcze trzy dni temu miał nogę w gipsie i jego wyjazd był zagrożony ! A co za impreza by była bez tych dwóch Feniksów" ? Proponuję Wam za karę kąpiel w rzeczce i picie z turystami :))))
Pozdrawiam .
Napisano
Panowie szerokości Jasiu pewnie już w drodze ,Warszawka za moment,a ja piwo pije bo spać nie mogę ,Wróbla podbieram z Katowic jutro o 13 echh .....
pozdro
Napisano

wszystkie drogi prowadzą w końcu do domu :)) mnie może zajęło te nieco ciut więcej czasu :)) ale właśnie przed chwilką dotarłem i zajadam JAJECZNICE !!!! :))

Napisano
Witam , pozdrawiam i dzięki za mile spędzony czas .
PS. Tylko proszę bez docinek :)
Z pokrzywieniem ... .to znaczy z pozdrowieniem Robert .
Napisano

Dziękuje integracja jak zwykle pełną gębą ,może nawet zbyt pełną :) do zobaczenia na jesieni informacja o dokładnym terminie w lipcu ,mam nadzieję że wszyscy dopiszą może będzie więcej miejsc jeśli ludziska zdecydują sie na namioty
pozdrówka
Rafi

Napisano

Dzięki za fajne spotkanie i do zobaczenia na jesiennym zlocie. Jeśli pogoda dopisze, to spokojnie można lulać w namiocie. Pzdr dla całej ekipy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie