saperfts Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Napisano 27 Grudzień 2011 czesc. znalazlem ostatnio taka podstawe . i mam problem mozna to jakos wydatowac ?? wyglada na jakies zloceniesrednica kolo20cm macie jakis pomysl na wydatowanie tego??pozdr M
saperfts Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Napisano 31 Grudzień 2011 wiec tak owa podstawa ma 16.5 cm srednicy po zewnetrznejscianki maja 3mm grubosci. wysoki na 9.5 cmco do metalu jest to jakis odlew tylko pokryty jakims metalem . niemam pojecia jaki to metal, poza tym ze jest koloru zlotego. byc mozejakis mosiadz. przez ten zloty kolor przebija braz. ta podtawa w kilkumiejscach byla pokryta rdza ale trpche odczyscilismy srodkiempodobnynm do wd-40 i zeszlo.
saperfts Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Napisano 27 Grudzień 2011 czesc. znalazlem ostatnio taka podstawe . i mam problem mozna to jakos wydatowac ?? wyglada na jakies zloceniesrednica kolo20cm macie jakis pomysl na wydatowanie tego??pozdr M
nabuh Napisano 31 Grudzień 2011 Napisano 31 Grudzień 2011 Mnie się kojarzy z podstawą od jakiegoś dużego krucyfiksu. Ale czy słusznie...?
PATRON Napisano 31 Grudzień 2011 Napisano 31 Grudzień 2011 odwróć to do góry nogami, brzusiec lampy naftowej z wkładem szklamym, brak podstawki i nadstawki i nic innego to nie będzie...
saperfts Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 lampa naftowa? ale to jest z metalu jakies 2-3mm grube. bez dna raczej nie wyglada na lampe
ARQ Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Raczej tak jak wspomniałes wczesniej podstawa od świecznika. A możesz wrzucic fotkę od spodu?
Pytanie
saperfts
czesc. znalazlem ostatnio taka podstawe . i mam problem mozna to jakos wydatowac ?? wyglada na jakies zlocenie
srednica kolo20cm
macie jakis pomysl na wydatowanie tego??
pozdr M
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.