timki74 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam,posiadam temblak wykopek,ale pasek skórzany jest sztywny(myślę o lanolinie,bo leży w oleju,ale to był zły pomysł...),bardziej chodzi mi o końcówkę,nie z frędzlami,ale taka jak od bagnetu paradnego,korda LV,jest jak kamień!!!!Co z nią zrobić,w wodę....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Woda nie pomorze. Wyschnie - taki sak efekt . Nie wysuszysz odpowidnio - zbutwieje . Na skórkę lanoline najlepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timki74 Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2011 Tak wiem,na skórkę lanolinka,ale z tą kulką sznurkową ha ha nie wiem co zrobić bo jak kamień jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Wyprać w jakimś płynie do delikatnych tkanin, najlepiej z zmiękczaczem. Oczywiście ręcznie i po natłuszczeniu skóry.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timki74 Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2011 Ok wypiorę ze zmiękczaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.