gumbi Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Wygląda jak coś z działki Sōji OkitaJapoński dwuosobowy samolot treningowy Tachihi R-53 z roku 1952 napędzany przez silnik Blackburn Cirrus Major Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Ale że się nie odezwał, to Ty zadajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Takie fruwadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Sądząc po mundurach kolesi, to na fotce mamy belgijskiego Ansaldo A300. Przecież nie tylko Japonią człowiek żyje ;-) Chociaż głównie nią :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Swastyka nie zmyliła? Pięknie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Sorki. Sōji Okita zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Na swastykę trudno mnie nabrać ;-) Był to przecież dosyć modny motyw w lotnictwie kilku państw.Oto moja zagadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Chiński Tupolew Tu 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Prawidłowo. Zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Byczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Brzydszego nie znalazłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Vedovelli, v.1, c.1908/9 Piękna bryka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Dajesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 Moscow Aviation Institute Thermoplane z początku lat 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Twoja kolej :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 Może jakiś normalny samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Dobra Gumbi - dawaj odpowiedź, chociaż mnie się wydaje że ta ptica już była... :) chociaż z pamięcią może już być u mnie krucho :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Był bardzo podobny WNF WN-16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Jak na mój gust jest to Heston JC.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2012 Sōji Okita dokładnie jest to Heston JC6 lub Heston A.2/45 lub też Heston AOP. Jedna maszyna, a tyle nazw. Zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Łatwo nie było ale warto było szukać. Pierwsza myśl była taka że to jakiś Angol....no i poszło.Jaka to łódka ze skrzydłami ??? I motorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2012 Zacząwszy od kraju kwitnącej wiśni szybko znalazłem cudaka Aichi E11A Laura z roku 1937 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 :-D, :-D Jesteś genialny ! Tak to jest Laura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.