stock84 Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2011 Gdy spadną śniegi i ziemia stanie się nie do ruszenia będę miał bardzo dużo wolnego czasu, który w wiekszości będę spędzał w domu przy komputerze.Jeżeli więc zajdzie potrzeba pomocy przy moderacji lub ktoryś z teraźniejszych modów zechce odpocząć i podjąć urlop, służę pomocą - mogę przejąć na swoje barki część obowiązków.Oczywiście tylko na sezon zimowy.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2011 Taka deklaracja dość niejednoznacznie i dziwnie wygląda w zestawieniu z prostakątnym symbolem koło mojego nicku, wiem.Nawet nie wiedziałem, że mam już 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 Oddzwonimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.