sonicsquad Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Napisano 13 Grudzień 2011 Nie mogłem się oprzeć... W końcu moje miasto i lotnictwo :)Nowy wrocławski krasnal siedzi w dwupłatowcu w pilotce i okularach lotniczych w stylu retroFigurka Krasnala Lotnika znalazła się przy Centrum Borek w ostatnią sobotę. Pracownicy przygotowali dla niego lądowisko.http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10809562,Mamy_kolejnego_krasnala_we_Wroclawiu__Tym_razem_lotnik.html
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 Będę jutro w C. fajki kupował, to se popatrzę. A co :-)
sonicsquad Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Napisano 13 Grudzień 2011 Pracownicy przygotowali dla niego lądowisko" Ciekaw jestem, kto będzie to lądowisko będzie obsługiwał? LOT? ;)
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 Inaczej- kwestia czy to stara" ekipa z C. czy nie daj Bóg pracownicy czasowi*...* przy całej sympatii i współczuciu dla nich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.