sonicsquad Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 Nie mogłem się oprzeć... W końcu moje miasto i lotnictwo :)Nowy wrocławski krasnal siedzi w dwupłatowcu w pilotce i okularach lotniczych w stylu retroFigurka Krasnala Lotnika znalazła się przy Centrum Borek w ostatnią sobotę. Pracownicy przygotowali dla niego lądowisko.http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10809562,Mamy_kolejnego_krasnala_we_Wroclawiu__Tym_razem_lotnik.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 Fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 Druga fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Będę jutro w C. fajki kupował, to se popatrzę. A co :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 Pracownicy przygotowali dla niego lądowisko" Ciekaw jestem, kto będzie to lądowisko będzie obsługiwał? LOT? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Inaczej- kwestia czy to stara" ekipa z C. czy nie daj Bóg pracownicy czasowi*...* przy całej sympatii i współczuciu dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.