propranolol Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Napisano 7 Grudzień 2011 Witam mam pytanie,który lepszy jest wykrywacz :Nowak czy Midas? :)
propranolol Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Napisano 7 Grudzień 2011 macie racje panie badal i panie woytas,lepiej się powymądrzać na forum niż coś normalnego i konkretnego napisać lub doradzić.....
PUMA1 Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Tu masz stronę z wykrywaczami Nowaka.http://wykrywacze-nowaka.prv.pl/
Thomson. Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Nowak, Midas to bardzo podobne wykrywacze. Zasada działania ta sama , funkcje również. Typowy sprzęt na głębokie żelastwo. Wybór nalezy do Cb.
mlody pomern Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 mialem jednego i drugiego. oba bardzoo dobrze wspominam a różnic za wiele nie ma . tereaz bym bral co tansze . chociaz roznicy w cenie tez wielkiej nie ma . pozdro
MilKam88 Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Midasa miał kolega i szybko się go pozbył... Niby ma system eliminacji drobnych przedmiotów metalowych, ale tak naprawdę jest to fikcja. Kopiesz wszystko. Tak jak byś chodził z pulsarem czy jablem. Jest też ciężki co po dłuższym spacerze daje się odczuć. Ciekaw jestem jak w terenie sprawują się nowe Nowaki Pulse Max 2 czy Multi Max Turbo I? Miał ktoś doczynienie z którymś z tych modeli?
PUMA1 Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Ja mam od niedawna Saper Traper. Kupiłem żeby sam sprawdzić czy zasięg tego wykrywacza to prawda czy mit. Co do dyskryminacji to w traperze nie ma jej wogóle , można ustawić go żeby pomijał drobne śmieci przez wolniejsze tykanie wykrywacza niby pomaga na drobne śmieci ,ale i tak zasięg na cewce 37 cm co pisze producent to 110 cm bez dyskryminacji to szału nie ma .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.