chudy.onyx Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Witam i proszę o więcej informacji jakich formacji jest to bluza i z jakiego okresu. Ewentualnie czy warto ją wyrwać.
Slajmi130 Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Nie wygląda na jakiś super antyk czy też drogocenny fant. Stawiam że jest to bluza marynarki BRD
chudy.onyx Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Witam i proszę o więcej informacji jakich formacji jest to bluza i z jakiego okresu. Ewentualnie czy warto ją wyrwać.
chudy.onyx Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Jakieś oznaczenia znalezione wewnątrz.
chudy.onyx Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Bluza marynarska jak wyżej i czy warto zaprzątać nią sobie głowę.
chudy.onyx Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Oznaczenia wewnątrz na kołnierzyku. Zdjęcia robione telefonem i przepraszam za jakość.
chudy.onyx Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 Ok, już znalazłem moro. Jest to prawdopodobnie wczesne DDR lata 50 i 60. Co do bluzy marynarskiej to nadal nic nie wiem.
chudy.onyx Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 Sugerowałem się taka bluzą. Ale skoro nie ma się czym zainteresować.
Hebda Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Kamo poszukaj tutaj:http://camopedia.org/index.php?title=Main_Page
Pytanie
chudy.onyx
Witam i proszę o więcej informacji jakich formacji jest to bluza i z jakiego okresu. Ewentualnie czy warto ją wyrwać.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.