lanca Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 Oczom nie wierze,ale na foto dołączonym do informacji jest...mg:)http://fakty.interia.pl/swiat/news/nato-przyznaje-tak-zaatakowalismy-pakistanski-posterunek,1726955,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadwojciech Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Tak,MG3 produkowany na licencji w Pakistanie od wielu lat.I co w tym ciekawego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanca Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 He pojęcia nie miałem że oni to produkują:? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Nadal go uzywaja Niemcy, a i przy okazji Wojsko Polskie -dotarly waraz z Leopardami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanca Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 Nawet się nie interesowałem tym tematem,nie powiem ze się nie zdziwiłem,pozytywnie oczywiście.A swoją drogą zobaczcie jaka to była nowoczesna konstrukcja na tamte czasy,z małymi poprawkami używa się tego sprzętu do dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
kindzal Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.