lanca Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Oczom nie wierze,ale na foto dołączonym do informacji jest...mg:)http://fakty.interia.pl/swiat/news/nato-przyznaje-tak-zaatakowalismy-pakistanski-posterunek,1726955,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Tak,MG3 produkowany na licencji w Pakistanie od wielu lat.I co w tym ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 He pojęcia nie miałem że oni to produkują:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Nadal go uzywaja Niemcy, a i przy okazji Wojsko Polskie -dotarly waraz z Leopardami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Nawet się nie interesowałem tym tematem,nie powiem ze się nie zdziwiłem,pozytywnie oczywiście.A swoją drogą zobaczcie jaka to była nowoczesna konstrukcja na tamte czasy,z małymi poprawkami używa się tego sprzętu do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.