velmont66 Napisano 21 Listopad 2011 Autor Share Napisano 21 Listopad 2011 Witam :) mam pytanie dot. kozaków a dokładniej mundurów noszonych przez nich...co oni mieli na klacie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 21 Listopad 2011 Autor Share Napisano 21 Listopad 2011 zaznaczyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Naboje.Bandoliery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Kieszenie na patrony" ale to w dawniejszych czasach te na zdjęciu pełniły już tylko funkcje ozdoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 kozacy to źle powiedziane...to Кубанские казаки...http://sammler.ru/index.php?showtopic=77706&st=40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 http://www.kazakdona.ru/index.php?nma=youvideo&fla=index&$categ=cat_id&categor=%CA%E0%E7%E0%F7%FC%E8%20%EF%E5%F1%ED%E8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 ok dziękuję bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f700b1 Napisano 7 Październik 2014 Share Napisano 7 Październik 2014 Mam pytanie dotyczące kozaków walczących w I wojnie po stronie rosyjskiej. Jak wyglądały ich obozy. Czy pod względem wyposażenia i organizacji były podobne do reszty armii? Jak odpoczywali poza frontem ? Mieszkali w namiotach czy raczej były to ziemianki. Gdyby ktoś był łaskaw będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.